Binnenkort bij Kinky Star

25.09

Swap Meet

Info
28.09

Valley of the Sun (VS) + Dot Legacy (FR)

Info
29.09

Den Hoed Music Jamsession

Info
30.09

Kinky World Night: Koala Commission

Info
01.10

Barely Autumn

Info

Nieuwste recensie

Blaak Heat live – Heavy melting-pot rollercoaster

20.09.2016

Blaak Heat live @ Muziekcentrum Kinky Star – maandag 19.09.2016

Anders dan we de laatste 20 jaar van Muziekcentrum Kinky Star gewoon waren, opende de kleinste club aan de Vlasmarkt afgelopen maandag uitzonderlijk de deuren voor het publiek. Op de affiche; het Amerikaanse ‘Blaak Heat’. Spacy desert rock, but not as you know it. Met een stevig Oriëntaals tintje.

bh1

‘Blaak Heat’, in een vroeger leven nog: ‘Blaak Heat Shujaa’, is een Frans-Amerikaanse onderneming. Acht jaar geleden in Parijs op de hallucinogene poten gezet door een stel studenten. De band maakte het plaatdebuut een tweetal jaar later. Een opmerkelijk debuut want Blaak Heat bracht...

lees verder...

Nieuwste fotoalbum

jjp_7720

Jeroen's Radiowaardige Beurs-Day

24.09.2016

Onze zeer getalenteerde fotograaf Jeroen Jacobs vierde zijn verjaardag tezamen met een beurs – én Kinky Star Radio avond op donderdag 8 september.

Foto’s door Jeroen Jacobs
https://www.facebook.com/JeroenJacobsPhotoProjects/

Bekijk fotoalbum

WELKOM BIJ KINKY STAR!

Als jeugd- en muziekcentrum bieden wij wekelijks een stevig programma alternatieve muziek aan. Dankzij verscheidene projecten bieden wij ook podiumkansen aan beginnende bands en expositieruimte aan kersverse kunstenaars. Ontdek hier alle informatie over onze projecten, programmatie en evenementen! En kom gerust een kijkje nemen, je vindt ons op Vlasmarkt in het epi(sch)-centrum van de Gentse muziekwereld!

Tot in de Kinky Star!

Nieuwste radio show

Kinky Star Radio Beluister op Soundcloud

Episode 19.09.2016

Elke maandag op urgent.fm tussen 23u en 01u!

PLAYLIST: