Binnenkort bij Kinky Star

31.05

Trudy Bookings presents: CUNTROACHES

Info
02.06

Chiaroscuro

Info
03.06

Graspop Metal Meeting Pre-Party - Carrion + Knives To A Gunfight

Info
04.06

Those Foreign Kids (NL) + DJ Mathieu Vandekerckhove

Info
05.06

Loomstate + Back To The 70's party

Info

Nieuwste recensie

FÄR live - 22.05.2016

24.05.2016

fär

Wie zondagavond FÄR aan het werk wou zien in Muziekcentrum Kinky Star had daar noodgedwongen een nat pak voor over. Het wolkendek boven Artevelde city kleurde donkergrijs en de pijpenstelen-neerslag vertikte het om een pauze te nemen. Urenlang. Een passend decor voor de sombere-duistere tunes van FÄR. Eén van de vele nieuwe bands die vorig jaar in Gent in de steigers werd gezet. Voor zover u er nog aan mocht twijfelen; ja, dat bulkt hier van het muzikale talent.

Het duo De Meyer – De Gieter, nog geen volledig jaar actief onder de inktzwarte FÄR – vlag maar wel al een Rock Rally – deelname op...

lees verder...

Nieuwste fotoalbum

knall

Gestapo Knallmuzik

15.04.2016

Einen Deutsche elektrio mit verdacht fiel Kempische roots. Sind zie die anonieme bastäärdkinders von Kraftwerk oder die hitsige minaärs von Angela Merkel? Tophits zoäls ‘Ich Habe Nicht mit ein Ander Gemoald’ und ‘Twaletpapier Gescheurdt’ gehen over zerh herkenbäre unterwerpen. Leren zie die teksten marh vonbuiten, want sie zint nicht moeileich und das moeite!!

http://gestapoknallmuzik.bandcamp.com/album/
https://www.facebook.com/knallmuzik/

Foto’s door Vera Vryens

Bekijk fotoalbum

WELKOM BIJ KINKY STAR!

Als jeugd- en muziekcentrum bieden wij wekelijks een stevig programma alternatieve muziek aan. Dankzij verscheidene projecten bieden wij ook podiumkansen aan beginnende bands en expositieruimte aan kersverse kunstenaars. Ontdek hier alle informatie over onze projecten, programmatie en evenementen! En kom gerust een kijkje nemen, je vindt ons op Vlasmarkt in het epi(sch)-centrum van de Gentse muziekwereld!

Tot in de Kinky Star!

Nieuwste radio show

Kinky Star Radio Beluister op Soundcloud

Episode 30.05.2016

Elke maandag op urgent.fm tussen 23u en 01u!

PLAYLIST: