Binnenkort bij Kinky Star

24.06

Kinky World Night: Zigo + DJ Cable Sandwich

Info
25.06

ShoeShine

Info
26.06

Back to the sixties

Info
29.06

Naxatras (GR) + No Man's Valley (NL)

Info
30.06

Den Hoed Music Jamsession

Info

Nieuwste recensie

FÄR live - 22.05.2016

24.05.2016

fär

Wie zondagavond FÄR aan het werk wou zien in Muziekcentrum Kinky Star had daar noodgedwongen een nat pak voor over. Het wolkendek boven Artevelde city kleurde donkergrijs en de pijpenstelen-neerslag vertikte het om een pauze te nemen. Urenlang. Een passend decor voor de sombere-duistere tunes van FÄR. Eén van de vele nieuwe bands die vorig jaar in Gent in de steigers werd gezet. Voor zover u er nog aan mocht twijfelen; ja, dat bulkt hier van het muzikale talent.

Het duo De Meyer – De Gieter, nog geen volledig jaar actief onder de inktzwarte FÄR – vlag maar wel al een Rock Rally – deelname op...

lees verder...

Nieuwste fotoalbum

jjp_6509

Chiaroscuro

02.06.2016

Attempting to drag and drown you into a contrasting world of banging desert/stoner rock, mellow post, soaring riffs, dreamy eeriness and a hint of atmospheric enigma (hop in to discover what the hell that combo means)

Vibe: vi.be/chiaroscuro
FB: facebook.com/chiaroscurotheband
Youtube for live clips: http://bit.ly/1SIrKnW

Foto’s door Jeroen Jacobs

Bekijk fotoalbum

WELKOM BIJ KINKY STAR!

Als jeugd- en muziekcentrum bieden wij wekelijks een stevig programma alternatieve muziek aan. Dankzij verscheidene projecten bieden wij ook podiumkansen aan beginnende bands en expositieruimte aan kersverse kunstenaars. Ontdek hier alle informatie over onze projecten, programmatie en evenementen! En kom gerust een kijkje nemen, je vindt ons op Vlasmarkt in het epi(sch)-centrum van de Gentse muziekwereld!

Tot in de Kinky Star!

Nieuwste radio show

Kinky Star Radio Beluister op Soundcloud

Episode 20.06.2016

Elke maandag op urgent.fm tussen 23u en 01u!

Deze week werd het eerste uur ingevuld door niemand minder dan Wolf van Elefant, check hier: mixtape Elefant

PLAYLIST: