JonGeduld

JonGeduld is ons coachingstraject waar we groeikansen aanbieden aan jonge muzikanten tot 20 jaar.

Ben jij 20 jaar of jonger? Zit je in een band, ben je een singer-songwriter of maak je elektronische muziek die je live kan brengen? Heb je zin om bij te leren over muziek, de muziekbusiness en alles daarrond? Wil jij, net als Compact Disk Dummies, Coely en Milo Meskens een stap vooruit in de muziekwereld?

Dan ben jij de uitgelezen kandidaat voor een JonGeduld-traject. Door middel van een traject met workshops, coaching, studio-, live- en radiokansen, storten we ons samen met jullie op de creatieve en zakelijke kanten van muziek maken.

Meer weten? Contacteer Sanne!

Deze artiesten gingen je al voor:


Plan.K

PLAN.K is er voor jonge doeners en ondernemers in all things creative.

Wat doen we?

Wie ging er je voor?


K met de Kunst

K met de Kunst is ons, ja hoor, kunstproject. De Kinky Star geeft haar club met veel plezier over aan beginnende beeldende kunstenaars. Expo’s die zich niet beperken tot onze muren, vernissages waar muziek, theater en performance elkaar vinden, toeschouwers op ons podium en de artiest op de toog,... Het kan allemaal.

K met de Kunst wordt geleid door een groep enthousiaste vrijwilligers die graag cureren en organiseren. Zin om je daar bij te vervoegen? Contacteer dan Ruth.

Ben je een (al dan niet) beginnend kunstenaar op zoek naar een plek om je werk te vertonen? Allez rap, ge moest al gemaild hebben!


Kinky Star Radio

Kinky Star Radio is onze radioshow en - naar onze onbescheiden mening - is dat ook de beste radioshow van het land!

Wekelijks krijg je er een fijne portie alternatieve muziek zonder stijlrestricties, altijd met serieuze hoeken af. Overdag én ‘s nachts wordt het net afgeschuimd op zoek naar nieuw eigenzinnig talent. Honderden releases en promo’s worden doorploegd met veel goesting en gekkenwerk wordt verzet om tot een smakelijke en geschifte selectie te komen. De Kinky Star Radio show wordt samengesteld door producer Pieter-Jan De Coen.

Elke dinsdag live op urgent.fm tussen 22u en middernacht. Ook te beluisteren viaMixcloud.