Binnenkort bij Kinky Star

27.05

Kinky World Night: Heartwash + Rubi Roots (High'r Ites)

Info
28.05

JonGeduld: An Ori Crist + Mr Noisis

Info
29.05

Crites

Info
31.05

Trudy Bookings presents: CUNTROACHES

Info
02.06

Chiaroscuro

Info

Nieuwste recensie

Glin Fraktion live – 08.05.2016

10.05.2016

GRENZEN OPZOEKEN

De eerste zomerzon en dito temperaturen zorgden zondagavond voor een uiterst relaxed en landerig sfeertje ter hoogte van Muziekcentrum Kinky Star. Niemand scheen haast te maken met de dingen. Uw man ter plaatse nog in het minst en sloot zich bij het terraspubliek aan, muzikanten inclusief.

Zo verscheen ‘Glin Fraktion’, eigenzinnig-experimenteel elektrocombo, met ruim een half uur vertraging op het podium. De subtropische condities in combinatie met de aliënerend schrille klanken die het vijftal produceerde toverden de club al snel om in een avant-gardistische zweethut.

gli

‘Glin...

lees verder...

Nieuwste fotoalbum

knall

Gestapo Knallmuzik

15.04.2016

Einen Deutsche elektrio mit verdacht fiel Kempische roots. Sind zie die anonieme bastäärdkinders von Kraftwerk oder die hitsige minaärs von Angela Merkel? Tophits zoäls ‘Ich Habe Nicht mit ein Ander Gemoald’ und ‘Twaletpapier Gescheurdt’ gehen over zerh herkenbäre unterwerpen. Leren zie die teksten marh vonbuiten, want sie zint nicht moeileich und das moeite!!

http://gestapoknallmuzik.bandcamp.com/album/
https://www.facebook.com/knallmuzik/

Foto’s door Vera Vryens

Bekijk fotoalbum

WELKOM BIJ KINKY STAR!

Als jeugd- en muziekcentrum bieden wij wekelijks een stevig programma alternatieve muziek aan. Dankzij verscheidene projecten bieden wij ook podiumkansen aan beginnende bands en expositieruimte aan kersverse kunstenaars. Ontdek hier alle informatie over onze projecten, programmatie en evenementen! En kom gerust een kijkje nemen, je vindt ons op Vlasmarkt in het epi(sch)-centrum van de Gentse muziekwereld!

Tot in de Kinky!

Nieuwste radio show

Kinky Star Radio Beluister op Soundcloud

Episode 23.05.2016

Elke maandag op urgent.fm tussen 23u en 01u!

PLAYLIST: